Начало
Инсталация и основно меню
Настройки на програмата
Търсене на потребител / фирма
Разговор с друг потребител
Преглед на оферти в Борсата
Преглед на оферти от Асистента
Често задавани въпроси

Изтегли
Speditor NET Work & Joy
simsetup.exe (782kB)

WORK & JOY


РАЗГОВОР С ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ

Когато някой от потребителите, които сте добавили във Вашия списък с потребители е online, вие можете да проведете разговор с него. За целта е необходимо да застанете с мишката върху съответния потребител от списъка, с който искате да разговаряте, след което да натиснете с левия или десния бутон на мишката върху него. От отвореното малко прозорче можете да изберете "Разговор", при което Ви се отваря по-голям прозорец (виж по-долу), където вече можете да изпратите съобщение и да комуникирате с дадения потребител. Изписвате в долното малко разделение на прозореца съобщението, което искате да изпратите, след което вдясно от него натискате бутона "Изпрати". Тук е мястото, където освен като съобщение, можете да зададете изпращането на своя текст и като вътрешна поща.

В прозорецът, където разговаряте с друг потребител, най-отгоре имате възможност за бърз достъп до своята Поща, Бележник и Органайзер, както и до началната страница на системата Спедитор НЕТ. При разговора имате възможност да настройвате шрифта и цвета, с който пишете, както и да изпращате емотикони.

Освен да изберете опцията за разговор с потребител от Вашия списък с добавени потребители, Вие имате възможност да разгледате неговия профил, да му изпратите съобщение или да го изтриете.